NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
به دنبال بالا گرفتن انتقادات از برخی برنامه‌های (ضد) فرهنگی شهرداری تهران که در چند روز اخیر با ریخته شدن قبح شرعی در برنامه‌ای در یکی از بوستان‌های تهران به اوج رسیده است، ارگان مکتوب دوم شهردار تهران (تهران امروز) تلاش کرده با انتشار مصاحبه‌ای از معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری در مورد توفیقات پرشمار شهرداری تهران در امور فرهنگی و اجتماعی اطلاع‌ رسانی کند.

 در حالی که جمعی از شهروندان مومن و متدین تهران منتقدان اصلی برنامه‌های مثلا فرهنگی و مذهبی شهرداری تهران هستند، ارگان شهرداری برای اثبات ادعای "اجرای برنامه‌های تاثیرگذار در حوزه اجتماعی و فرهنگی توسط شهرداری" به تقدیر شدن از جانب مجامع بین‌المللی متوسل شده است.

تهران امروز نوشته است: «سید محمدهادی ایازی از جمله مدیران شهری است که از زمان فعالیتش در شهرداری تهران توانست برنامه‌های تاثیرگذاری را در حوزه اجتماعی و فرهنگی در کلانشهر تهران اجرایی کند. دلیل این ادعا نیز تقدیر مجامع بین‌المللی مانند مجمع جهانی اوقات فراغت، سازمان بهداشت جهانی و غیره از طرح‌هایی بود که او به‌عنوان معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران توانست اجرایی کند.»

به نظر می‌رسد از دیدگاه مسئولان شهری تهران، تقدیر شدن از جانب نهادهای غربی که قاعدتا معیارهای آنها برای ارزیابی یک طرح فرهنگی بر مبنای فرهنگ غرب است و نه اسلام و انقلاب، بسیار مهم‌تر از  دیدگاه‌های مومنین و دلسوزان کلانشهر تهران است.

ایازی همچنین از انتقادات رسانه‌های اصولگرا نسبت به برنامه‌های فرهنگی شهرداری انتقاد کرده و گفته است: «من واقعا متاسف هستم که برخی از رسانه‌ها به یکسری مسائل سخیف پرداخته بودند. مثلا برخی از رسانه‌ها به جای اینکه به نقاط مثبت این برنامه‌ها بپردازند با گرفتن عکس‌هایی از شرکت کنندگان در این جشن ها، اینگونه استدلال کرده‌اند که اباحه‌گری و بی‌حجابی رواج داده می‌شود و یا اخیرا در مورد بوستان آب و آتش نیز مطالبی نوشته بودند و عکس‌هایی در این خصوص منتشر کرده بودند در صورتی که در بوستان آب و آتش برنامه‌ای نبوده و مردم برای تفریح به این بوستان مراجعه کرده بودند و به شهرداری تهران نیز مربوط نبوده است.... چرا نمی خواهیم بگوییم که بعد از سال‌ها خنده به لب مردم تهران آمد؟ چرا تنها یاد گرفته ایم که نقاط منفی یک برنامه تاثیرگذار را باید استخراج کنیم؟ من همین جا باید تکدر خاطر خودم را به این گروه از آدم‌هایی که منفی نگر هستند اعلام کنم. چون که همیشه می‌خواهند اشکالات کار را بیان کنند.... متاسفانه برخی از رسانه‌ها عادت دارند که تنها به همان یک درصد اشکالات می‌پردازند.این هم شاید ناشی از رویکردهای سیاسی برخی از رسانه‌ها باشد که اینگونه به این مسائل می پردازند که جای تاسف دارد.»

اظهارات آقای ایازی که نوعی توجیه این رفتارهای ضد فرهنگی و تئوریزه کردن آن‌ها به‌جای پاسخگویی در مورد راه‌های جلوگیری از تکرار آن است، در حالی بیان می‌شود که برخی از رسانه‌های زنجیره‌ای نزدیک به شهرداری در طی روزهای گذشته نیز مواضع متناقضی در این زمینه اظهار کرده‌اند.

این رسانه‌ها به‌دنبال انتشار گزارش‌هایی از مراسم‌های شبیه پارتی‌های دختر و پسری در برخی از جشن‌های نیمه شعبان که شهرداری تهران به‌نام امام زمان(عج) برگزار کرده بود و سپس منتشر شدن تصاویر آب‌بازی در بوستان آب و آتش، در ابتدا این رفتارها را غیرشرعی و بی‌ارتباط با شهرداری عنوان کردند اما پس از مواجهه با انتقادها و طرح این پرسش که شهرداری به‌عنوان متولی چنین مواردی، چه تدبیری برای جلوگیری از تکرار آن‌ها دارد، به‌طور ناگهانی تغییر نظر داده و گویا اکنون این توجیه به‌طور سازمانی برای این رسانه‌ها دیکته شده است که بگویند "این افراد جزیی از مردم تهران بودند"، "تهران متعلق به همه آن‌ها حتی همجنس‌گراها است و نمی‌توان دور شهر و پارک‌های آن حصار کشید"، "عمده شهروندان همین نگاه‌ها را دارند"، "بعد از سال‌ها خنده بر لب مردم تهران آمده!" و...

به هر حال، تیم آقای قالیباف بهتر است که به‌جای توجیه مراسم‌های ضد فرهنگی آن‌هم به نام مقدس امام زمان(عج)، بی‌تدبیری در قبال رفتارهای غیر شرعی اخیر در برخی از بوستان‌های تهران و سپس ماله‌کشی با ذکر مواردی مانند تقدیر مجامع بین‌المللی و ادعای خنده‌دار خنده آوردن به لب مردم پس از سال‌ها که منت گذاشتن بر سر مردم نیز در آن مستتر است، با خاطیان برخورد کنند.

نکته قابل توجه دیگر هزینه‌های برگزاری این جشن‌ها است که تنها در مورد مراسم بوستان آزادگان برای هر شب بالغ بر 100 میلیون تومان برآورد شده و مشخص نیست آیا شورای شهر که وظیفه رسیدگی به هزینه‌ها و درآمدهای شهرداری تهران را دارد آیا در این زمینه ورود خواهد کرد یا مانند نمونه‌های زیادی مثل تونل توحید که بدون مناقصه 148 میلیارد تومان واگذار شد اما پس از تبلیغات پر حجم در مورد بی‌نظیر بودن اجرای آن، قیمت تمام شده‌اش بیش از 600 میلیارد تومان اعلام شد، از کنار این موارد نیز خواهد گذشت.

نکته جالب دیگر تیتر مصاحبه آقای ایازی "راهکار گسترش فرهنگ حجاب و عفاف فرهنگی است، نه انتظامی" است. این در حالی است که رئیس‌جمهور نیز از سال 86 چند بار همین نظر را ابراز کرده بود و اتفاقاً‌ مورد هجمه رسانه‌های همین جریان سیاسی قرار گرفت. این رسانه‌ها در واکنش به اظهارات احمدی‌نژاد، معتقد بودند که اینگونه اظهارنظرها تبلیغاتی است.

 


[ سه شنبه 90/5/11 ] [ 7:34 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 24958
بازدید دیروز: 1506
کل بازدیدها: 5131247